Jogi nyilatkozat és figyelmeztetés

A használat feltételei

A jelen honlapot ("Honlap") látogató felhasználók saját felelősségükre használják. A Honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi – mindenkor hatályos – feltételeket, amelyeket az OMEGA PHARMA HUNGARY KFT. (1138 Budapest, Madarász u. 47-49.) ("OMEGA") bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

Információk

Az OMEGA minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területén érvényesek.

Védjegyek, domain nevek

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokkal rendelkező jogosult kizárólagos tulajdonát képezik. Az OMEGA által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket senki sem jogosult üzleti céllal használni, illetve ezekkel összefüggésben mindenki köteles tartózkodni az OMEGA jó hírnevének megsértésétől.

Szerzői jog és az információk tulajdonjoga

A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog az OMEGA-t illeti. Az OMEGA a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Hivatkozások, linkek

Ha Ön a Honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért az OMEGA abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a Honlapon található hivatkozással jutott oda.

Az adatok biztonsága

A Honlap bizonyos részeinek megtekintéséhez azonosításra szolgáló információkat kell megadnia, amivel Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy megadott adatait azonosítása céljából az OMEGA felhasználja. Az OMEGA a birtokába került adatokat kizárólag azonosítási célra használja, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, valamint azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

A Honlapot látogatóktól származó visszajelzések

Az OMEGA a részére a Honlapot látogatók által elküldött információkat nem őrzi meg.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!